Όταν το The MindTrap έχει κέφια, χαρίζει μοναδικά δώρα! Τον Δεκέμβριο του 2017, πραγματοποιήθηκε κλήρωση για μια δωρεάν συνδρομή Nova Full Pack για ένα χρόνο! Όποιος έπαιξε σε κάποιο δωμάτιο απόδρασης στο διάστημα που διαρκούσε ο διαγωνισμός, μπορούσε να κερδίσει το μεγάλο δώρο και η συμμετοχή ήταν μεγάλη!
Με το δώρο αυτό, ένας τυχερός παίκτης από τα δωμάτια απόδρασης, θα μπορούσε να απολαύσει  μοναδικό αθλητικό θέαμα από Ελλάδα και Ευρώπη, δημοφιλείς ξένες σειρές, περισσότερες από 350 πρεμιέρες κάθε χρόνο, αλλά και πλούσιο τηλεοπτικό θέαμα με πάνω από 250 κανάλια για όλη την οικογένεια. Το δώρο κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών MindTrappers και όλοι ήθελαν να κερδίσουν!
Το μόνο που χρειαζόταν να κάνουν οι παίκτες, ήταν να συμπληρώσουν τη φόρμα που έβρισκαν στη γραμματεία κάθε καταστήματος μετά το παιχνίδι τους στα δωμάτια απόδρασης, για να μπουν στην κλήρωση. Τόσο απλά, μπορούσαν όλοι οι παίκτες, ανεξάρτημα από το κατάστημα ή το δωμάτιο απόδρασης που είχαν επιλέξει στο The MindTrap, να μπουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν όλα τα καταστήματα The MindTrap που βρίσκονται στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, το Λάρισα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο κα Χίο.
Μια απόδραση από ένα δωμάτιο του The MindTrap, μπορεί να σε οδηγήσει σε πολλές αποδράσεις στο σπίτι, με ένα Nova Full Pack!

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !