Τα νέα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Pallini-Gerakas είναι γεγονός!
Έξι συναρπαστικοί, φανταστικοί κόσμοι σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να αποδράσετε από την πραγματικότητα για 60 λεπτά.
Τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Pallini-Gerakas είναι για όλα τα γούστα!
Μπορείτε να ζήσετε πειρατικές περιπέτειες, να ταξιδέψετε σε άλλες διαστάσεις, να εξιχνιάσετε ένα περίερο έγκλημα ή να επιχειρήσετε την τέλεια ληστεία!
Στο δωμάτιο The Treasure of Blackbeard είστε σκλάβοι του πειρατή Μαυρογένη, ο οποίος κρύβει τα λάφυρα και τους θησαυρούς του σε ένα μυστικό μέρος. Εσείς, θα πρέπει να ανακαλύψετε που είναι κρυμμένα και να τα χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε την απόδραση. Προσοχή όμως! Στο δρόμο σας μπορεί να βρείτε εμπόδια και δοκιμασίες. Πρέπει να είστε έτοιμοι για όλα!
Ένα μοναδικό escape room που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, είναι το Upside Down, το οποίο θα σας ταξιδέψει σε μια άλλη διάσταση, σε έναν παράξενο τόπο που η λογική έρχεται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα.
Παίζοντας στο δωμάτιο απόδρασης The Magic World, θα βυθιστείτε στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών, όπου θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να γίνετε κομμάτι του μαραμυθιού και να αποδράσετε.
Σε μια στιγμή της ζωής σας, αποφασίσατε να διαπράξετε μια ληστεία στο νομισματοκοπείο και βρεθήκατε στο Money Heist. Θα καταφέρετε να διαχειριστείτε σωστά το χρόνο σας, ώστε να μην πιαστείτε από την αστυνομία; Όλα κρίνονται σε μια στιγμή!
Ένα δωμάτιο που έγινε επίσης ανάρπαστο, είναι το El Patron, όπου καλείστε να συλλάβετε τον μεγαλύτερο βαρώνο ναρκωτικών ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος. Εσείς ανήκετε σε μια επίλεκτη ομάδα αστυνομικών και αυτή θα είναι η αποστολή σας για 60 λεπτά. Πρόκειται για έναν ευφυή εγκληματία που βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Θα είστε πιο γρήγοροι από εκείνον; 
Τέλος, στο δωμάτιο απόδρασης The Last Chapter θα πρέπει να εξηγήσετε τα περίεργα φαινόμενα που συμβαίνουν στο σπίτι ενός πασίγνωστου συγγραφέα-φάντασμα που δεν έχει δει ποτέ κανείς. Περίεργα φαινόμενα και μια εξαφάνιση, είναι εκείνα που θα κάνουν την επίσκεψή σας σε αυτή την έπαυλη να σας μείνει αξέχαστη.
Επιλέξτε τον φανταστικό κόσμο μέσα στον οποίο θέλετε να... παγιδευτείτε και κάντε κράτηση τώρα στο The MindTrap Pallini-Gerakas!
Η απόδραση είναι μονόδρομος και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε!
Κάντε κράτηση ΕΔΩ!
 

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !