Ακόμη ένα συναρπαστικό παιχνίδι δημιουργήθηκε από το The MindTrap Mediterranean Cosmos!
Πρόκειται για το μυστήριο παιχνίδι εξωτερικού χώρου Midnight Stories, στο οποίο οι παίκτες πρέπει να βρουν όλα τα κρυμμένα στοιχεία στο χώρο του Mediterranean Cosmos μέσα από ένα ανεπανάληπτο run!

Ο αριθμός των ηθοποιών είναι έκπληξη!

Η υπόθεση:
Η τελευταία φορά που είδε κάποιος την εντεκάχρονη Ann Manfrent ήταν ένα χειμωνιάτικο απόγευμα του 1918.
Έκτοτε, τα ίχνη της χάνονται μυστηριωδώς. Παρά τις επιστάμενες έρευνες, τόσο των γονιών της όσο και της αστυνομίας, δεν βρέθηκε ποτέ κανένα ίχνος του μικρού κοριτσιού.
Από τότε, κάθε δέκα χρόνια σημειώνεται μία ακόμη εξαφάνιση, την ίδια μέρα στις 12 τα μεσάνυχτα. 

100 χρόνια μετά, η υπόθεση παραμένει άλυτη, έχοντας περάσει στο αρχείο, ως μία από τις πιο μυστήριες υποθέσει εξαφανίσεων όλων των εποχών.
Σύντομα, η ιστορία έγινε μύθος και ο μύθος έγινε θρύλος, που κανείς δεν τον πιστεύει. Εσείς έχετε αποφασίσει να λύσετε αυτήν την υπόθεση και να βάλετε ένα τέλος στο μυστηριακό πέπλο που την περιβάλει.
Τι ακριβώς συνέβη πριν 100 χρόνια; Ποιο ήταν εκείνο το κορίτσι που εξαφανίστηκε και γιατί; 

Αν δώσετε απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, θα έχετε καταφέρετε να λύσετε μία από τις πιο παράξενες υποθέσεις όλων των εποχών.
Μια ιστορία που κρατάει πάνω από έναν αιώνα ξεδιπλώνεται σταδιακά για να σας αποκαλύψει το μυστικό της. Ιστορίες παλιές και ξεχασμένες έρχονται στο φως για αλλάξουν τα βράδια μας. 

Κάθε βήμα σας φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια. Θα το τολμήσετε;

Όλες οι νικητήριες ομάδες (1 κάθε μέρα) κερδίζουν ένα ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδι στα νέα δωμάτια του The MindTrap Tsimiski! 

Κάντε κράτηση ΤΩΡΑ!

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !