Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Κερδίστε δώρα στο Mind The Spin!

22 Φεβρουαρίου 2019

O Τροχός της Τύχης του The MindTrap χαρίζει δώρα θα ξεκινήσει να γυρίζει στο The MindTrap Tsimiski!   Τον Μάρτιο στο κατάστημα The MindTrap Tsimiski θα σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις! Πρόκειται για το Mind The Spin, ένα παιχνίδι που χαρίζει δώρα σε κάθε του γύρισμα! Ο πήχης στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Tsimisk... Διαβάστε περισσότερα!

Τι είναι τα escape rooms;

14 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια για τα δωμάτια απόδρασης ή αλλιώς Escape Rooms. Ακούμε συχνά συζητήσεις σε παρέες, μεταξύ συναδέλφων, στον δρόμο, όπου μοιράζονται την εμπειρία τους η οποία συνήθως συνοδεύεται με ενθουσιώδεις περιγραφές, αναφορές στο πόσο ωραία πέρασαν ή τρόμαξαν, σε κάποια πόρτα που άνοιξε στο τελευταίο λεπτό. Οι περισσότερ... Διαβάστε περισσότερα!

Προνόμια για τους συνδρομητές NOVA από τα The MindTrap!

08 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι οι συνδρομητες NOVA, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα και εκπτώσεις από τα κατατήματα The MindTrap! Η NOVA έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα επιβράβευσης "Προνόμια", με σκοπό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους συνδρομητές της. Τα καταστήματα The MindTrap συμμετέχουν στο πρόγραμμα και παρέχουν 10 δωρεάν παιχνίδια στα δωμάτια απόδρασης σε ό... Διαβάστε περισσότερα!

Ένας ερωτεύσιμος διαγωνισμός από το The MindTrap Cosmos!

04 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι οι ερωτευμένοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια διαμονή σε ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο, παίζοντας στα αγαπημένα τους δωμάτια απόδρασης! Το The MindTrap Mediterranean Cosmos και το ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός που στολίζει το Μέτσοβο, χαρίζουν σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι τη διαμονή του στο ξενοδοχείο για 1 μαγική διανυκτέρευση! Ο διαγωνισμός ξεκινά... Διαβάστε περισσότερα!

Τα The MindTrap αναζητούν Σκηνογράφο!

30 Ιανουαρίου 2019

  Η πιο συναρπαστική ομάδα ψάχνει νέα μέλη!  Ο λόγος για την ομάδα της Intelligent Entertainment, που έχει δημιουργήσει τα καταστήματα The MindTrap! Μια θέση στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη! Λεπτομέρειες: Σκηνογράφος (Κωδικός Θέσης: dir)  Έχει την ευθύνη για την ολοκληρωμένη εικόνα των π... Διαβάστε περισσότερα!

Τα The MindTrap αναζητούν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό!

30 Ιανουαρίου 2019

Η πιο συναρπαστική ομάδα ψάχνει νέα μέλη!  Ο λόγος για την ομάδα της Intelligent Entertainment, που έχει δημιουργήσει τα καταστήματα The MindTrap! Μια θέση στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη και περιμένει τις αιτήσεις σας!   Ηλεκτρολόγος μηχανικός / Ηλεκτρονικός (Κωδικός Θέσης: elec)   Με γνώσεις A... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !