Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

The Last Chapter of Fear στο The MindTrap Pallini!

01 Ιουνίου 2019

Θα πρέπει να ξεχάσετε όσα γνωρίζατε για το δωμάτιο απόδρασης The Last Chapter.  Ήρθε το The Last Chapter of FEAR! Ένα escape room που έφερε τα πάνω κάτω στο τελευταίο κεφάλαιο αυτού του βιβλίου... Αποκλειστικά στο The MindTrap Pallini-Gerakas! Το παιχνίδι αποτελεί παραλλαγμένη έκδοση του δωματίου απόδρασης The Last Chapter και το Performa... Διαβάστε περισσότερα!

Το The Morgue στο The MindTrap Heraklion!

17 Μαΐου 2019

Το πιο ανατρεπτικό δωμάτιο τρόμου έφτασε στο The MindTrap Heraklion! Ποιος γενναίος θα δει τι κρύβεται στο ψυγείο του νεκροτομείου; Το The Morgue άνοιξε τις πόρτες του και είνα έτοιμο να υποδεχτεί όλους τους τομληρούς MindTrappers που αγαπούν τα Horror δωμάτια απόδρασης! Η υπόθεση Στο ψυγείο του παλιού, εγκαταλελειμμένου νεκροτομείου, στο ν... Διαβάστε περισσότερα!

Η απόλυτη συνεργασία του καλοκαιριού από το The MindTrap Cosmos!

15 Μαΐου 2019

Η απόλυτη συνεργασία για να την παλέψεις φέτος το καλοκαίρι έγινε! Το The MindTrap Mediterranean Cosmos και το γυμναστήριο Real Fit συνεργάζονται και προσφέρουν εκπτώσεις στα μέλη τους! Όλα τα μέλη του γυμναστηρίου Real Fit, έχουν έκπτωση στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Mediterranean Cosmos, αρκεί να δηλώσουν ενδιαφέρον στη γραμματεία. ... Διαβάστε περισσότερα!

Παίξε με τη μαμά σου στο The MindTrap!

07 Μαΐου 2019

Ένας νέος διαγωνισμός ξεκίνησε στο The MindTrap με αφορμή τη γιορτή της μητέρας! Η Κυριακή 12 Μαΐου είναι αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες και το γιορτάζουμε στο The MindTrap! Στη Facebook σελίδα και στο Instagram Profile του The MindTrap, τρέχει super διαγωνισμός για να παίξεις το αγαπημένο σου escape room σε όποιο κατάστημα επιθυμείς, εντελώς δωρ... Διαβάστε περισσότερα!

Μάιος με εκπτώσεις!

23 Απριλίου 2019

Ο Μάιος ξεκινάει δυναμικά με εκπτώσεις και προσφορές για το The MindTrap Cosmos! Κάθε Τρίτη, μπορείτε να παίξετε με ΕΚΠΤΩΣΗ 30% με την επίδειξη φοιτητικού πάσο ή κάρτας ανεργίας! Αρκεί μόνο μια κάρτα ή ένα πάσο για να πραγματοποιηθεί η έκπτωση, η οποία αφορά όλη την ομάδα και γίνεται στο τέλος του παιχνιδιού. Κάθε Τετάρτη, παίζετε με τη μονα... Διαβάστε περισσότερα!

Goodbye Offer σε Ebola και The Evil Mansion!

09 Απριλίου 2019

Δύο δωμάτια απόδρασης που έγραψαν ιστορία και έγιναν τα αγαπημένα των MindTrappers μας αποχαιρετούν! Στο The MindTrap Monastiraki μπορείτε για λίγες ακόμη μέρες να παίξετε στα escape rooms Ebola και The Evil Mansion για τελευταία φορά! Μια μοναδική προσφορά σας περιμένει, αφού παίζετε και στα δύο δωμάτια απόδρασης με ΕΚΠΤΩΣΗ 30%! Δοκιμάστε τις δ... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !