Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Κέρδισε δώρα από το The MindTrap Tsimiski και το ZOO RADIO!

23 Ιανουαρίου 2019

Τώρα μπορούν όλοι να κερδίσουν μοναδικά δώρα από το κατάστημα The MindTrap Tsimiski και τον Zoo Radio 90,8! Καθημερινά από τις 20:00 έως και τις 22:00 έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα παιχνίδι στο The MindTrap Tsimiski εντελώς δωρεάν!  Ακούστε τη ραδιοφωνική εκπομπή Your Daily Date at 8, λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς που γίνοντ... Διαβάστε περισσότερα!

Έκπτωση κάθε Τρίτη για φοιτητές και άνεργους!

21 Ιανουαρίου 2019

Φανταστικά νέα για όλους τους φοιτητές και τους κατόχους κάρτας ανεργίας! Κάθε Τρίτη, με την επίδειξη φοιτητικού πάσο ή κάρτας ανεργίας στη γραμματεία, μπορείτε να παίξετε με έκπτωση 30% σε όλα τα καταστήματα The MindTrap! Τα αγαπημένα σας δωμάτια απόδρασης σας περιμένουν στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, τη Χίο, τα Ιω... Διαβάστε περισσότερα!

Έκπτωση για φοιτητές ΙΕΚ στα δωμάτια απόδρασης!

17 Ιανουαρίου 2019

Ακόμη μια μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του The MindTrap Mediterranean Cosmos και των μεγαλύτερων Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων της Θεσσαλονίκης! Οι σπουδαστές των ιδρυμάτων ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, μπορούν πλέον να παίξουν στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Mediterranean Cosmos σε προνομιακές τιμές. Από Δευτέρα έως Παρασκε... Διαβάστε περισσότερα!

Πώς να οργανώσεις τα απόλυτα Team Building Games!

14 Ιανουαρίου 2019

Τα δωμάτια απόδρασης αποτελούν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο διασκέδασης, αφού μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά παρέες φίλων, οικογένειες, αλλά και εταιρικές ομάδες που θέλουν να διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις. Οι παίκτες κλειδώνονται σε ένα δωμάτιο απόδρασης και προσπαθούν να επιλύσουν όλους τους γρίφους και τα μυστήρια που κρύβοντα... Διαβάστε περισσότερα!

Τα καλύτερα Escape Rooms!

28 Δεκεμβρίου 2018

Tα 8+1 καλύτερα Escape Rooms! Τα escape rooms έχουν μπει για τα καλά στον χάρτη των επιλογών ψυχαγωγίας για μία παρέα. Φίλοι, οικογένειες, εταιρίες, έχουν βρει στα δωμάτια απόδρασης μία μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία εμπειρία διασκέδασης. Σε ένα δωμάτιο απόδρασης οι σφυγμοί αυξάνονται, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα ... Διαβάστε περισσότερα!

Νέα escape rooms στο The MindTrap Pallini-Gerakas!

27 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Pallini-Gerakas είναι γεγονός! Έξι συναρπαστικοί, φανταστικοί κόσμοι σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να αποδράσετε από την πραγματικότητα για 60 λεπτά. Τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Pallini-Gerakas είναι για όλα τα γούστα! Μπορείτε να ζήσετε πειρατικές περιπέτειες, να ταξιδέψετε ... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !