Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, διοργανώνεται παιχνίδι εξωτερικού χώρου σε εμπορικό κέντρο και πρωτοπόρος είναι το The MindTrap Mediterranean Cosmos!
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι πραγματικά escape… run, αφού οι παίκτες πρέπει να περιηγηθούν σε ολόκληρο το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos και να ανακαλύψουν τα κρυμμένα στοιχεία που λύνουν το μυστήριο του The Lost Ticket. 
Ένα χαμένο εισιτήριο ψάχνει τον ιδιοκτήτη του και μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε σημείο, άρα η αναζήτηση γίνεται ακόμα πιο περίπλοκη. Οι παίκτες περνούν μέσα από τα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου, κυκλοφορούν στους εξωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου και προσπαθούν να μάθουν όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται.
Η εμπειρία είναι ακόμα πιο έντονη, αφού οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους και ο πιο γρήγορος… κερδίζει! Όταν λέμε κερδίζει, το εννοούμε, αφού οι νικήτριες ομάδες στο παιχνίδι The Lost Ticket κέρδιζαν εκπτώσεις στο κατάστημα The MindTrap Mediterranean Cosmos για τα αγαπημένα τους δωμάτια απόδρασης και άλλα δώρα όπως δωρεάν γεύμα σε συνεργαζόμενα καταστήματα! 
Ακόμη μια φορά, το The MindTrap φέρνει την αλλαγή και διοργανώνει το πρώτο escape run σε εμπορικό κέντρο!

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !