Για πρώτη φορά, διοργανώνεται παιχνίδι εξωτερικού χώρου στη Χίο, το οποίο αφορά μια συγκλονιστική αληθινή ιστορία και ονομάζεται Το Λεπροκομείο: Θαμμένα Μυστικά.
Οι ομάδες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, βοηθούν μια ηλικιωμένη γυναίκα σε μια αναζήτηση ζωής και τα μυστήρια δεν σταματούν ποτέ!
Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διαρκεί δύο ολόκληρες ώρες και έχει γίνει πόλος έλξης τουριστών και κατοίκων του νησιού, αφού εξελίσσεται σε κάθε γωνιά της πόλης της Χίου.
Το The MindTrap πρωτοπορεί ξανά με ένα πρωτότυπο παιχνίδι απόδρασης εξωτερικού χώρου, που κάνει τους παίκτες πρωταγωνιστές μιας συναρπαστικής ιστορίας από το παρελθόν. Όλη η Χίος έχει γεμίσει με κρυμμένα στοιχεία, γρίφους και μυστήρια που μόνο εσείς μπορείτε να αποκαλύψετε και να μάθετε την αλήθεια!
Αν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις σε ένα παιχνίδι που αφορά την ίδια τη ζωή και την αξία της, σίγουρα Το Λεπροκομείο είναι το κατάλληλο για εσένα!

Tags:

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !