Ζητήσατε το αγαπημένο σας παιχνίδι απόδρασης  να μπορεί να ταξιδεψει παντού, για να μπορείτε πάντα να ζήσετε την εμπειρία του The MindTrap, όπου κι αν βρίσκεστε!
Έτσι, δημιουργήσαμε το The MindBox, ένα κινητό παιχνίδι απόδρασης που έχει βρεθεί σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα, σε εκδηλώσεις, εξωτερικούς χώρους και μεγάλες διοργανώσεις. Πρόκειται για ειδικές κατασκευές που κρύβουν μυστικά και γρίφους, τις οποίες θα βρείτε σε ανύποπτο χρόνο στο δρόμο σας! Το The MindBox μπορεί να ταξιδέψει παντού και άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετέχουν και να ζήσουν την εμπειρία.
Κάθε απόδραση είναι ξεχωριστή, ειδικά όταν μιλάμε για το The MindBox, το οποίο βρίσκεται παντού!
Μέχρι τώρα έχει βρεθεί στις 80η, 81η και 82η Διεθνείς Εκθέσεις Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, στο Mediterranean Cosmos, στο KIDOT Festival, στο Κλειστό Παλιού Φαλήρου, στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις και σημεία στην Ελλάδα.
Υπάρχουν προγραμματισμένα events για το The MindBox σε όλη την Ελλάδα! Το παιχνίδι έχει αποκτήσει πολλούς φανατικούς παίκτες και όλοι όταν το συναντούν, κάνουν στάση για ένα γρήγορο παιχνίδι που θα δώσει άλλη ενέργεια στη βόλτα τους! Στο χώρο υπάρχουν πάντα game masters που συντονίζουν το παιχνίδι και συμβουλεύουν τους παίκτες.
Το The MindBox του The MindTrap μπορεί να είναι παντού, γι’ αυτό να είστε πάντα έτοιμοι για μια… ξαφνική απόδραση από την πραγματικότητα!

Tags:

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !