Σχετικά με μαςΤο The MindTrap είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη και το 2014 έθεσε τους κανόνες της εναλλακτικής και βιωματικής διασκέδασης στην Ελλάδα. Σήμερα, και έχοντας δημιουργήσει μία αλυσίδα που μετρά ήδη 12 καταστήματα, παραμένει ο μεγαλύτερος χώρος διαδραστικής και βιωματικής διασκέδασης στην Ελλάδα ανοίγοντας τα φτερά του και στο εξωτερικό.

Πάνω από 40 θεματικά δωμάτια απόδρασης με εντελώς διαφορετικούς κόσμους, στους οποίους μία παρέα κλειδώνεται και ζει για 60 λεπτά –ή και παραπάνω- το σενάριο της αγαπημένης της ταινίας, προσπαθώντας να λύσει τους γρίφους, τα μυστήρια και τις περίεργες κατασκευές που υπάρχουν στα δωμάτια.

Στα The MindTrap θέλοντας να προσφέρουμε κορυφαία διασκέδαση και ψυχαγωγία στους παίκτες μας πολλά από τα δωμάτια επιφυλάσσουν μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες δεν είναι μόνοι τους. Καθηλωτικά performances απογειώνουν την εμπειρία της απόδρασης. Επαγγελματίες ηθοποιοί εκτελούν ένα συναρπαστικό performance πιστοί στο σενάριο του κάθε δωματίου, διαμορφώνοντας μια μοναδική μυστικιστική ατμόσφαιρα κι αυξάνοντας τη δυσκολία του. Άλλες φορές βοηθούν τους παίκτες κι άλλες φορές βρίσκονται εκεί για να τους δυσκολέψουν… Θα καταφέρεις να γίνεις φίλος μαζί τους και να αποδράσεις στην ώρα σου;