Το κατάστημα The MindTrap Corfu είναι πλέον γεγονός και όλη η ομάδα του The MindTrap έχει αφοσιωθεί στην κατασκευή του!
Ένα νέο escape room θα ανοίξει τις πόρτες του στην Κέρκυρα, το καλοκαίρι του 2018, ενώ τα δωμάτια απόδρασης που θα δημιουργηθούν, προβλέπονται συναρπαστικά!
Το κατάστημα The MindTrap Corfu θα είναι ένα κόσμημα για το νησί, με σύγχρονα δωμάτια, πρωτότυπα σενάρια και εντυπωσιακά performances που θα απογειώνουν την εμπειρία των παικτών.
Τα δωμάτια απόδρασης που θα μπορούν να βρουν οι κάτοικοι του νησιού, αλλά και οι τουρίστες, προσφέρουν ισάξια εμπειρία στη ελληνική, αλλά και στην αγγλική γλώσσα, αφού όλο το υλικό είναι σε απλά αγγλικά, ώστε να μπορούν όλοι να ζήσουν την εμπειρία μιας απόδρασης. 
Τα δωμάτια του The MindTrap Corfu είναι τα Split, Prisoners of Hope, Jumanji και Baker Street. Το κάθε δωμάτιο απόδρασης έχει τον δικό του χαρακτήρα και μια μοναδική υπόθεση που θα σας καθηλώσει! 
Θα βρεθείτε σε σκοτεινά υπόγεια και φυλακές, σε παραμυθένιους κόσμους και τόπους εγκλημάτων, που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Tags:

Τελευταία νέα!Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !