Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Παίξε στο The MindTrap Cosmos και κέρδισε!

16 Ιανουαρίου 2019

​Φέτος το χειμώνα, κάθε φορά που παίζετε σε ένα από τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Mediterranean Cosmos, κερδίζετε πλούσια δώρα! Σε συνεργασία με το Tothelo GastroBar, το κατάστημα The MindTrap Mediterranean Cosmos σας χαρίζει δώρα και επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλα τα μέλη της ομάδας σας! Μετά το παιχνίδι, μπορείτε να απολ... Διαβάστε περισσότερα!

Πώς να οργανώσεις τα απόλυτα Team Building Games!

14 Ιανουαρίου 2019

Τα δωμάτια απόδρασης αποτελούν τον πλέον σύγχρονο και καινοτόμο τρόπο διασκέδασης, αφού μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά παρέες φίλων, οικογένειες, αλλά και εταιρικές ομάδες που θέλουν να διοργανώσουν διάφορες εκδηλώσεις. Οι παίκτες κλειδώνονται σε ένα δωμάτιο απόδρασης και προσπαθούν να επιλύσουν όλους τους γρίφους και τα μυστήρια που κρύβοντα... Διαβάστε περισσότερα!

Τα καλύτερα Escape Rooms!

28 Δεκεμβρίου 2018

Tα 8+1 καλύτερα Escape Rooms! Τα escape rooms έχουν μπει για τα καλά στον χάρτη των επιλογών ψυχαγωγίας για μία παρέα. Φίλοι, οικογένειες, εταιρίες, έχουν βρει στα δωμάτια απόδρασης μία μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μία εμπειρία διασκέδασης. Σε ένα δωμάτιο απόδρασης οι σφυγμοί αυξάνονται, η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, ο χρόνος κυλάει αντίστροφα ... Διαβάστε περισσότερα!

Νέα escape rooms στο The MindTrap Pallini-Gerakas!

27 Δεκεμβρίου 2018

Τα νέα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Pallini-Gerakas είναι γεγονός! Έξι συναρπαστικοί, φανταστικοί κόσμοι σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε και να αποδράσετε από την πραγματικότητα για 60 λεπτά. Τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Pallini-Gerakas είναι για όλα τα γούστα! Μπορείτε να ζήσετε πειρατικές περιπέτειες, να ταξιδέψετε ... Διαβάστε περισσότερα!

Στο The MindTrap Chalandri εμφανίστηκε ο Secret Santa!

27 Δεκεμβρίου 2018

Η ομάδα του The MindTrap Chalandri είχε μια όμορφη ιδέα για τη φετινή ανταλλαγή χριστουγεννιάτικων δώρων!  Το team του καταστήματος, επέλεξε την παραμονή των Χριστουγέννων να παίξει το γνωστό παιχνίδι Secret Santa, το οποίο είναι πάντα διασκεδαστικό και γεμάτο εκπλήξεις. Είναι η τρίτη στη σειρά χρονιά που διοργανώνεται το παιχνίδι και κάθε χ... Διαβάστε περισσότερα!

Το The MindTrap Mediterranean Cosmos έχει γενέθλια!

24 Δεκεμβρίου 2018

Το κατάστημα The MindTrap Mediterranean Cosmos έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με ένα ανεπανάληπτο party! Την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 είστε όλοι καλεσμένοι σε μια γιορτή για τον έναν χρόνο The MindTrap Mediterranean Cosmos! Το party θα πραγματοποιηθεί στο χώρο υποδοχής του καταστήματος και θα υπάρχουν DJ sets, ποτό και φαγητό για όλους! ... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !