Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Υποδεχθείτε το νέο κατάστημα The MindTrap Pallini-Gerakas!

13 Νοεμβρίου 2018

Ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα The MindTrap, ετοιμάζεται να σας ταξιδέψει σε μαγικούς κόσμους απόδρασης! Σε λίγες μέρες, θα μπορείτε να παίξετε στα ανεπανάληπτα escape rooms του νέου μέλους της οικογένειας του The MindTrap! Το κατάστημα The MindTrap Pallini-Gerakas έρχεται για να σας συναρπάσει! 6 υπέροχοι κόσμοι στους οποίους θα περιπλανηθείτ... Διαβάστε περισσότερα!

Εκπτώσεις στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Larissa!

11 Νοεμβρίου 2018

Τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Larissa είναι συναρπαστικά και τώρα μπορείτε να παίξετε με έκπτωση! Από Δευτέρα έως και Τετάρτη, κάθε εβδομάδα, μπορείτε να παίξετε σε προνομιακή τιμή! Το μόνο που χρειάζεται, είναι η ομάδα σας να αποτελείτε από 4 άτομα και πάνω, ώστε να λάβετε την προσφορά. Αν η ομάδα σας είναι τεσσάρων, πέντε ή έξι ατόμων,... Διαβάστε περισσότερα!

Νέα δωμάτια απόδρασης στο The MindTrap Tsimiski!

09 Νοεμβρίου 2018

Το κατάστημα The MindTrap Tsimiski ανοίγει τις πόρτες του με 9 νέα, συναρπαστικά δωμάτια απόδρασης! Στις 15 Νοεμβρίου, έρχονται πολλές εκπλήξεις και ολοκαίνουργια escape rooms που θα αλλάξουν τα δεδομένα! Στα δωμάτια θα ζήσετε περιπέτειες σαν αληθινοί πειρατές, θα περιπλανηθείτε σε παράλληλους κόσμους, θα πρέπει να αντέξετε σε στοιχειωμενα ξενοδο... Διαβάστε περισσότερα!

Το Evil Mansion Halloween Edition παίρνει παράταση!

06 Νοεμβρίου 2018

Μετά από το Sold Out που έγινε στο δωμάτιο απόδρασης The Evil Mansion: Halloween Edition by Fanta, το παιχνίδι θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες! Το εορταστικό δωμάτιο απόδρασης θα παραμείνει στο κατάστημα The MindTrap  Monastiraki έως τις 30 Νοεμβρίου 2018! Έτσι, όλοι όσοι δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους ή θέλουν να ζή... Διαβάστε περισσότερα!

Έκπτωση στα δωμάτια του The MindTrap Heraklion!

05 Νοεμβρίου 2018

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη υπάρχει έκπτωση σε όλα τα δωμάτια του The MindTrap Heraklion!  Η προσφορά ισχύει για φοιτητές και άνεργους, με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή της κάρτας ανεργίας. Αρκεί μόνο ο ένας παίκτης της ομάδας να κατέχει φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας, ώστε να παίξει όλη η ομάδα με έκπτωση 20%! Ζήστε αξέχαστες στιγμές στα δ... Διαβάστε περισσότερα!

Ένα νέο Halloween Game από το The MindTrap Heraklion!

31 Οκτωβρίου 2018

Ένα νέο παιχνίδι απόδρασης δημιουργήθηκε από το The MindTrap Heraklion και είναι αφιερωμένο στο Halloween! Το ανεπανάληπτο House of Tricks, είναι ένα εορταστικό παιχνίδι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η απόλυτη εμπειρία σας περιμένει και το παιχνίδι διαδραματίζεται στον αναεωμένο και στολισμένο χώρο του δωματίου απόδρασης Βaker Street, το οπο... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !