EventsΠαιδικό party


Το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης μεταμορφώνεται σε χώρο γενεθλίων αποκλειστικά για εσάς! Τα τελευταία δύο χρόνια, πάνω από 1000 παιδιά έχουν σβήσει τα κεράκια της τούρτας τους σε ένα The MindTrap. Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να προσφέρουν μια μοναδική ανάμνηση γενεθλίων στα παιδιά και τους φίλους τους! Στα δωμάτια του The MindTrap, οι μικροί εξερευνητές θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε χαμένα βασίλεια, σχολεία μάγων, επιβλητικά μουσεία που αλλάζουν μορφή και πολλά ακόμη!

Καλέστε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει και μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις κρατήσεις των δωματίων!

Παιδικό partyTeam Building Events


Το team building εμπνέει ομάδες εργαζομένων να επικοινωνήσουν μέσω μιας διασκεδαστικής και διαφορετικής δραστηριότητας εκτός γραφείου! Τα προγράμματα team building παρέχουν ρεαλιστικές εμπειρίες που παροτρύνουν τα άτομα να λειτουργήσουν ομαδικά, προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος. Πρόκειται για μιας επίδρασης μαθησιακή εμπειρία μέσα από τη διασκέδαση και την περιπέτεια!

Γιατί να οργανώσω Team Building event στο The Mindtrap;


  • Επικοινωνία: Εδώ, ενθαρρύνεται η συζήτηση και η ανοιχτή επικοινωνία μεταξύ εργαζομένων.

  • Κινητοποίηση: Όσο πιο άνετοι είναι οι εργαζόμενοι να εκφραστούν σε ένα παιχνίδι, τόσο πιο σίγουροι είναι για τους εαυτούς τους. Έτσι, είναι πιο εύκολο να αναλάβουν νέες προκλήσεις!

  • Συνεργασία: Επιτυχημένες ομαδικές δραστηριότητες, όχι μόνο φέρνουν κοντά τους εργαζόμενους, αλλά οδηγούν σε επιτυχημένες και δημιουργικές εργασιακές ιδέες.

  • Ηγετικές ικανότητες: Μέσα από το συναγωνισμό και τη διάδραση, αυξάνεται η παραγωγικότητα. Οι εργαζόμενοι, λοιπόν, δένονται με έναν διαφορετικό τρόπο: αυτόν της διασκέδασης!

  • Παραγωγικότητα: Έχοντας ολοκληρώσει έναν στόχο εκτός γραφείου, οι εργαζόμενοι καταλαβαίνουν καλύτερα τις δυνατότητες, τις αδυναμίες και τα ενδιαφέροντα των συναδέλφων τους!

  • Δημιουργικότητα: Βάζοντας μια ομάδα σε έναν διαφορετικό χώρο, εκτός γραφείου, βιώνοντας νέες εμπειρίες, τότε τα άτομα σκέφτονται διαφορετικά έχοντας φρέσκιες ιδέες!

  • Δυνατότητες: Μέσα από μια ψυχαγωγική δραστηριότητα, διαφαίνονται ξεκάθαρα τα όρια και οι αδυναμίες της εκάστοτε ομάδας και πώς αυτές μπορούν να απαλειφθούν στον εργασιακό χώρο!

  • Σύσφιξη σχέσεων: Η επικοινωνία και η κοινωνικοποίηση μεταξύ εργαζομένων είναι από τους καλύτερους τρόπους για να ενισχυθεί η παραγωγικότητα στο γραφείο!

  • Λύση προβλημάτων: Όταν μια ομάδα καλείται να επιλύσει ένα πρόβλημα/γρίφο στο πλαίσιο μιας ευχάριστης και ψυχαγωγικής δραστηριότητας, τότε είναι εξίσου έτοιμη να λύσει το πρόβλημα στο γραφείο!

  • Όρια: Το Team Building αυξάνει τον παράγοντα εμπιστοσύνης στους εργαζόμενους, καθώς συχνά υπάρχει χάσμα μεταξύ υφιστάμενων και ανώτερων. Τέτοιου είδους δραστηριότητες προσφέρουν τη δυνατότητα στην ηγεσία να φανεί ως ένας απλός συνάδελφος και όχι αφεντικό!

Team Building Events

Κάποιες από τις εταιρείες που επέλεξαν να δραπετεύσουν από τα δωμάτια του The MindTrap:


Adidas   BMW   British Embassy Athens   IKEA   MasterCard   Nike   Nivea   ΟΠΑΠ   Τράπεζα Πειραιώς   Socialab   TGI Friday's  

Για να κάνετε την κράτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο: info@themindtrap.com ή τηλεφωνικά στο: 2310 254438
The Box Mobile Room


Το The Box είναι το πρώτο και το μοναδικό κινητό δωμάτιο που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ήδη καλύψει πολλά χιλιόμετρα! 10 πανομοιότυπα Mini-δωμάτια απόδρασης. 10 ομάδες. 70 παίκτες. Το χρονόμετρο ξεκινάει να μετρά αντίστροφα για όλους. Ποια ομάδα είναι η γρηγορότερη; Ποια ομάδα θα καταφέρει, κάτω από την πίεση του χρονόμετρου και του ανταγωνισμού των υπόλοιπων, να λύσει το μυστήριο και να αποδράσει πρώτη;

Το κινητό αυτό δωμάτιο αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο στην εκδήλωση που διοργανώνουν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Εξάλλου το έχουν ήδη προτιμήσει εκπαιδευτικοί σύλλογοι, beach parties, σχολεία, πλατείες και διάφορα άλλα events! Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο τηλέφωνο: 2310 254438 για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία χρειάζεστε!

The Box Mobile Room