Συχνές ερωτήσειςΤι είναι το The MindTrap;


Τα The MindTrap είναι το μεγαλύτερο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης στην Ευρώπη. Το πρώτο μας κατάστημα άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2014 στη Θεσσαλονίκη κι έκτοτε έχουμε επεκταθεί σε 10 συνολικά καταστήματα στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του 2017, το The MindTrap θα βρίσκεται και στο εξωτερικό, δημιουργώντας πάντα φρέσκα και πρωτότυπα σενάρια παιχνιδιών!


Τι ακριβώς είναι τα δωμάτια;


Τα δωμάτια μας είναι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, οι οποίοι βασίζονται πάνω σε ένα ατμοσφαιρικό θέμα και σενάριο. Εκεί, η παρέα κλειδώνεται και πρέπει να βρει όλα τα στοιχεία, να λύσει τους γρίφους, να χειριστεί περίεργες κατασκευές και μηχανισμούς και να καταφέρει να βρει τον τρόπο να αποδράσει μέσα σε τουλάχιστον 60 λεπτά!


Χρειάζεται να φοράω κάτι ιδιαίτερα ή να έχω κάποια συγκεκριμένη γνώση ή ικανότητα για να παίξω; Μπορούν να συμμετέχουν παιδιά;


Τα δωμάτια μας είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες και για όσους θέλουν να διασκεδάσουν διαφορετικά, χωρίς να χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη ικανότητα. Δε χρειάζεται να φοράτε κάτι ιδιαίτερο, αλλά προτιμήστε τα άνετα ρούχα για να έχετε καλύτερο περιθώριο κινήσεων!


Τι σημαίνει το “performance included”; Τι ρόλο επιτελούν οι ηθοποιοί;


Στα The MindTrap θέλοντας να προσφέρουμε κορυφαία διασκέδαση και διάδραση στην ψυχαγωγία των παικτών μας πολλά από τα δωμάτια επιφυλάσσουν μια έκπληξη, καθώς οι παίκτες δεν είναι μόνοι τους. Καθηλωτικά performances απογειώνουν την εμπειρία της απόδρασης. Επαγγελματίες ηθοποιοί εκτελούν ένα συναρπαστικό performance πιστοί στο σενάριο του κάθε δωματίου, διαμορφώνοντας μια μοναδική μυστικιστική ατμόσφαιρα κι αυξάνοντας τη δυσκολία του. Άλλες φορές βοηθούν τους παίκτες κι άλλες φορές βρίσκονται εκεί για να τους δυσκολέψουν… Εσείς θα καταφέρετε να τους κάνετε φίλους; Ή να γλιτώσετε από τα χέρια τους;


Ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρουν τα The MindTrap εκτός παρέας;


Σε ένα από τα καταστήματα μας έχετε τη δυνατότητα να φιλοξενήσετε ένα Team Building event ή να προσφέρετε στο παιδί σας τη χαρά ενός ξεχωριστού παιδικού πάρτυ, μπάτσελορς, εκπλήξεις σε φίλους, γενέθλια για μικρούς και μεγάλους, προτάσεις γάμων, δημιουργικά βίντεο και καλλιτεχνικές φωτογραφίσεις κ.α.


Μπορώ να έρθω χωρίς ομάδα;


Τα δωμάτια μας παίζονται μόνο από ήδη δημιουργημένες ομάδες μέχρι 6 ατόμων.


Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;


Μπορείτε να πληρώσετε στο κατάστημα είτε με μετρητά, είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα.


Μπορώ να έρθω χωρίς κράτηση;


Για να παίξετε σε κάποιο δωμάτιο μας είναι υποχρεωτικό να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της ιστοσελίδα μας και να κάνετε απευθείας κράτηση για να παίξετε ακόμα και την ίδια ημέρα.


Τι γίνεται αν η ομάδα μου έχει παραπάνω από 6 παίκτες;


Τα δωμάτια μας είναι κατασκευασμένα σεναριακά και γριφολογικά για ομάδες μέχρι 6 παικτών, ώστε όλοι να απολαμβάνουν εξίσου την εμπειρία της απόδρασης. Συνεπώς, αν είστε πολλά άτομα, η καλύτερη λύση είναι να παίξετε και σε ένα δεύτερο δωμάτιο συγχρόνως!


Τι σημαίνει όταν κάποιο δωμάτιο αναφέρει πως είναι κατάλληλο μόνο για ενηλίκους ή άνω των 16 ετών;


Κάποια δωμάτια μας είναι πιο τρομακτικά από τα άλλα! Γι’ αυτό, και προκειμένου να διασφαλίσουμε τη μέγιστη απόλαυση του δωματίου, δεν επιτρέπουμε τη συμμετοχή σε νεαρότερους παίκτες!


Έχω κλειστοφοβία και δεν είμαι σίγουρος/η ότι θα τα καταφέρω. Μπορώ να βγω αν το θελήσω;


Τα δωμάτια μας δεν προκαλούν κανενός τέτοιου είδους φοβία. Αν όμως φοβηθείς ή αισθανθείς δυσφορία, υπάρχει το Panic Button που πατώντας το μπορείς να βγεις. Προσοχή όμως, γιατί αν πατήσεις το Panic Button δεν υπάρχει επιστροφή στο δωμάτιο!


Μπορώ να κρατάω σημειώσεις ή να τραβάω φωτογραφίες;


Επειδή τα δωμάτια μας είναι μοναδικά, δεν επιτρέπεται η χρήση σημειώσεων ή φωτογραφιών/βίντεο. Φυσικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για να απαντήσεις σε οποιαδήποτε κλήση!