Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Ο Άγιος Βασίλης μοιράζει εκπτώσεις στα escape rooms!

06 Δεκεμβρίου 2018

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα και μοιράζει εκτπώσεις στα δωμάτια απόδρασης των καταστημάτων The MindTrap Monastiraki και The MindTrap Kolonaki!  Έως και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, μπορείτε να παίξετε στα escape rooms των δύο καταστημάτων σε μοναδικές τιμές! Από Δευτέρα έως Παρασκευή θα υπάρχει έκπτωση 20% για όλα τα δωμάτια απόδρασης, ε... Διαβάστε περισσότερα!

Το παιχνίδι καρτών Murder in the Dark επέστρεψε!

28 Νοεμβρίου 2018

Το παιχνίδι καρτών Murder in the Dark που δημιουργήθηκε από την ομάδα του The MindTrap Mediterranean Cosmos επιστρέφει μετά από δική σας απαίτηση! Δεν πρόκειται για ένα ακόμη δωμάτιο απόδρασης, αλλά για ένα διαδραστικό παιχνίδι, όπου οι ρόλοι αλλάζουν σε ανύποπτο χρόνο! Το κλασσικό παιχνίδι με κάρτες που ονομάζεται Palermo, έχει μεταμορ... Διαβάστε περισσότερα!

Black Friday σε όλα τα καταστήματα The MindTrap!

19 Νοεμβρίου 2018

Το ζητήσατε και έγινε πραγματικότητα!  Για ακόμη μια χρονιά, οι λάτρεις της απόδρασης μπορούν να παίξουν σε όλα τα καταστήματα The MindTrap σε μοναδικές τιμές! Για μια μόνο ημέρα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, όλοι οι escapers δίνουν ραντεβού σε ένα κατάστημα, αφού κάθε παιχνίδι είναι στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ! Όλα τα δωμάτια απόδρασης που αγαπάτε, ... Διαβάστε περισσότερα!

Υποδεχθείτε το νέο κατάστημα The MindTrap Pallini-Gerakas!

13 Νοεμβρίου 2018

Ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα The MindTrap, ετοιμάζεται να σας ταξιδέψει σε μαγικούς κόσμους απόδρασης! Σε λίγες μέρες, θα μπορείτε να παίξετε στα ανεπανάληπτα escape rooms του νέου μέλους της οικογένειας του The MindTrap! Το κατάστημα The MindTrap Pallini-Gerakas έρχεται για να σας συναρπάσει! 6 υπέροχοι κόσμοι στους οποίους θα περιπλανηθείτ... Διαβάστε περισσότερα!

Εκπτώσεις στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Larissa!

11 Νοεμβρίου 2018

Τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Larissa είναι συναρπαστικά και τώρα μπορείτε να παίξετε με έκπτωση έως τις 30/11/2018! Από Δευτέρα έως και Τετάρτη, κάθε εβδομάδα, μπορείτε να παίξετε σε προνομιακή τιμή! Το μόνο που χρειάζεται, είναι η ομάδα σας να αποτελείτε από 4 άτομα και πάνω, ώστε να λάβετε την προσφορά. Αν η ομάδα σας είναι τεσσάρων, ... Διαβάστε περισσότερα!

Νέα δωμάτια απόδρασης στο The MindTrap Tsimiski!

09 Νοεμβρίου 2018

Το κατάστημα The MindTrap Tsimiski ανοίγει τις πόρτες του με 9 νέα, συναρπαστικά δωμάτια απόδρασης! Στις 15 Νοεμβρίου, έρχονται πολλές εκπλήξεις και ολοκαίνουργια escape rooms που θα αλλάξουν τα δεδομένα! Στα δωμάτια θα ζήσετε περιπέτειες σαν αληθινοί πειρατές, θα περιπλανηθείτε σε παράλληλους κόσμους, θα πρέπει να αντέξετε σε στοιχειωμενα ξενοδο... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !