Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Το Evil Mansion Halloween Edition παίρνει παράταση!

06 Νοεμβρίου 2018

Μετά από το Sold Out που έγινε στο δωμάτιο απόδρασης The Evil Mansion: Halloween Edition by Fanta, το παιχνίδι θα παραμείνει για λίγες ακόμη μέρες! Το εορταστικό δωμάτιο απόδρασης θα παραμείνει στο κατάστημα The MindTrap  Monastiraki έως τις 30 Νοεμβρίου 2018! Έτσι, όλοι όσοι δεν πρόλαβαν να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους ή θέλουν να ζή... Διαβάστε περισσότερα!

Έκπτωση στα δωμάτια του The MindTrap Heraklion!

05 Νοεμβρίου 2018

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη υπάρχει έκπτωση σε όλα τα δωμάτια του The MindTrap Heraklion!  Η προσφορά ισχύει για φοιτητές και άνεργους, με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο ή της κάρτας ανεργίας. Αρκεί μόνο ο ένας παίκτης της ομάδας να κατέχει φοιτητικό πάσο ή κάρτα ανεργίας, ώστε να παίξει όλη η ομάδα με έκπτωση 20%! Ζήστε αξέχαστες στιγμές στα δ... Διαβάστε περισσότερα!

Ένα νέο Halloween Game από το The MindTrap Heraklion!

31 Οκτωβρίου 2018

Ένα νέο παιχνίδι απόδρασης δημιουργήθηκε από το The MindTrap Heraklion και είναι αφιερωμένο στο Halloween! Το ανεπανάληπτο House of Tricks, είναι ένα εορταστικό παιχνίδι για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η απόλυτη εμπειρία σας περιμένει και το παιχνίδι διαδραματίζεται στον αναεωμένο και στολισμένο χώρο του δωματίου απόδρασης Βaker Street, το οπο... Διαβάστε περισσότερα!

To The MindBox είναι το πιο συναρπαστικό κινητό παιχνίδι!

24 Οκτωβρίου 2018

Ζητήσατε το αγαπημένο σας παιχνίδι απόδρασης  να μπορεί να ταξιδεψει παντού, για να μπορείτε πάντα να ζήσετε την εμπειρία του The MindTrap, όπου κι αν βρίσκεστε! Έτσι, δημιουργήσαμε το The MindBox, ένα κινητό παιχνίδι απόδρασης που έχει βρεθεί σε πολλά μέρη ανά την Ελλάδα, σε εκδηλώσεις, εξωτερικούς χώρους και μεγάλες διοργανώσεις. Πρόκειται ... Διαβάστε περισσότερα!

Ένα μοναδικό παιχνίδι για το Halloween στο The MindTrap Monastiraki!

23 Οκτωβρίου 2018

Η έπαυλη του The Evil Mansion αλλάζει και η μικρή Lucy σας περιμένει με διάθεση για… παιχνίδια! Τώρα μπορείτε να παίξετε στο επετειακό παιχνίδι The Evil Mansion: Halloween Edition by Fanta! Το παιχνίδι αποτελεί παραλλαγή του δωματίου Evil Mansion και διεξάγεται στον ίδιο χώρο, σε συνεργασία με τη Fanta! Πόσο έτοιμοι είστε να γνωρίσετε τη μικρή L... Διαβάστε περισσότερα!

Νέα δωμάτια απόδρασης στο The MindTrap Chios!

18 Οκτωβρίου 2018

Το The MindTrap Chios επιστρέφει με νέα συναρπαστικά δωμάτια! Στις 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το grand opening στο κατάστημα The MindTrap Chios! Τα νέα δωμάτια του καταστήματος έχουν γίνει πόλος έλξης για όλους όσους αγαπούν τις αποδράσεις! Δωμάτια απόδρασης που έχουν αφήσει ιστορία, όπως το Silent Hills, κοσμούν το κατάστημα The MindTrap Chio... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !