Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Παίξε στο The MindTrap Cosmos και κέρδισε!

09 Μαρτίου 2019

Hurry Up! Η προσφορά ισχύει έως 31 Μαρτίου 2019! Kάθε φορά που παίζετε σε ένα από τα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Mediterranean Cosmos, κερδίζετε πλούσια δώρα! Σε συνεργασία με το Tothelo GastroBar, το κατάστημα The MindTrap Mediterranean Cosmos σας χαρίζει δώρα και επιφυλάσσει εκπλήξεις για όλα τα μέλη της ομάδας σας! Μ... Διαβάστε περισσότερα!

Ημέρα της Γυναίκας με Εκπτώσεις!

06 Μαρτίου 2019

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έχει καθιερωθεί ως ημέρα μνήμης των αγώνων για τα δικαιώματα των γυναικών. Τα καταστήματα The MindTrap γίνονται μέρος του εορτασμού και κάνουν αυτή τη μέρα ακόμα πιο ξεχωριστή για τις γυναίκες! Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, όλες οι γυναίκες έχουν έκπτωση 30% στα δωμάτια απόδρασης των καταστημάτων The MindTrap! Η 8η Μαρτ... Διαβάστε περισσότερα!

​Τ​σικνοπέμπτη στο The MindTrap Tsimiski!

27 Φεβρουαρίου 2019

​Η πιο τρελή Πέμπτη του χρόνου έφτασε και στο The MindTrap Tsimiski σας περιμένουν εκπλήξεις! Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου βάλτε τις στολές, τις μάσκες και τις περούκες σας και ελάτε στο The MindTrap Tsimiski για ατελείωτο παιχνίδι! Όλες οι ομάδες στις οποίες θα υπάρχουν μασκαρεμένοι παίκτες, κερδίζουν ΕΚΠΤΩΣΗ 30% στο παιχνίδι τους! Αφήστε τη... Διαβάστε περισσότερα!

Κερδίστε δώρα στο Mind The Spin!

22 Φεβρουαρίου 2019

O Τροχός της Τύχης του The MindTrap χαρίζει δώρα θα ξεκινήσει να γυρίζει στο The MindTrap Tsimiski!   Τον Μάρτιο στο κατάστημα The MindTrap Tsimiski θα σας περιμένουν μεγάλες εκπλήξεις! Πρόκειται για το Mind The Spin, ένα παιχνίδι που χαρίζει δώρα σε κάθε του γύρισμα! Ο πήχης στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Tsimisk... Διαβάστε περισσότερα!

Τι είναι τα escape rooms;

14 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια για τα δωμάτια απόδρασης ή αλλιώς Escape Rooms. Ακούμε συχνά συζητήσεις σε παρέες, μεταξύ συναδέλφων, στον δρόμο, όπου μοιράζονται την εμπειρία τους η οποία συνήθως συνοδεύεται με ενθουσιώδεις περιγραφές, αναφορές στο πόσο ωραία πέρασαν ή τρόμαξαν, σε κάποια πόρτα που άνοιξε στο τελευταίο λεπτό. Οι περισσότερ... Διαβάστε περισσότερα!

Προνόμια για τους συνδρομητές NOVA από τα The MindTrap!

08 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι οι συνδρομητες NOVA, έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν δώρα και εκπτώσεις από τα κατατήματα The MindTrap! Η NOVA έχει σχεδιάσει το πρόγραμμα επιβράβευσης "Προνόμια", με σκοπό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους συνδρομητές της. Τα καταστήματα The MindTrap συμμετέχουν στο πρόγραμμα και παρέχουν 10 δωρεάν παιχνίδια στα δωμάτια απόδρασης σε ό... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !