Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Το The MindTrap Piraeus έχει γενέθλια και το γιορτάζει!

18 Οκτωβρίου 2018

Ένας ακόμη αξέχαστος χρόνος πέρασε για το κατάστημα The MindTrap Piraeus! Το κατάστημα γιορτάζει τα γενέθλιά του και τον τέταρτο συναρπαστικό χρόνο που πρόκειται να ζήσει μαζί σας με ένα μοναδικό δώρο! Τώρα μπορείτε να παίξετε σε όλα τα δωμάτια απόδρασης, σε προνομιακές τιμές! Συγκεντρώστε την ομάδα σας και κάντε κράτηση στα δωμάτια που έχουν γρ... Διαβάστε περισσότερα!

Το The MindTrap Monastiraki κέρδισε βραβείο!

17 Οκτωβρίου 2018

Η αγάπη δεν γνωρίζει βραβεία κι όμως καταφέρατε να τη δείξετε στο κατάστημα The MindTrap Monastiraki και με αυτό τον τρόπο! Το 2018, το κατάστημα The MindTrap Monastiraki βραβεύτηκε με το Certificate of Excellence του TripAdvisor! Αυτό σημαίνει, πως αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον τομέα της ψυχαγωγίας για την Αθήνα! Σας ε... Διαβάστε περισσότερα!

Το The MindTrap Kolonaki κέρδισε βραβείο!

17 Οκτωβρίου 2018

Η αγάπη δεν γνωρίζει βραβεία κι όμως καταφέρατε να τη δείξετε στο κατάστημα The MindTrap Kolonaki και με αυτό τον τρόπο! Το 2018, το κατάστημα The MindTrap Kolonaki βραβεύτηκε με το Certificate of Excellence του TripAdvisor! Αυτό σημαίνει, πως αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς στον τομέα της ψυχαγωγίας για την Αθήνα! Σας ευχαρισ... Διαβάστε περισσότερα!

Το πρώτο Virtual Reality escape room βρίσκεται στο The MindTrap Nea Smirni!

17 Οκτωβρίου 2018

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το The MindTrap Nea Smirni φέρνει 3 δωμάτια απόδρασης σε εικονική πραγματικότητα! 3 μοναδικά σενάρια, τα οποία σας μεταφέρουν σε… άλλη διάσταση! Οι παίκτες φορούν τη μάσκα VR και τον πλήρως ασύρματο εξοπλισμό και η δράση ξεκινά!  Το παιχνίδι πραγματοποιείται με χρήση backpacks και εντελώς ελεύθερη κίνηση των παιχ... Διαβάστε περισσότερα!

​Ζήστε το Halloween στο The MindTrap Chalandri!

12 Οκτωβρίου 2018

Ένα επετειακό δωμάτιο έρχεται στο The MindTrap Chalandri! Ζήστε την εμπειρία του House of Mysterious Fate, ενός μέρους όπου ακόμα και η μοίρα δεν είναι προκαθορισμένη για κανέναν. Ένα χρόνο μετά από τον θάνατο του Martin Depth, το μικρό Μαγαζάκι Προφητειών και Καλής Τύχης που διατηρεί η οικογένεια, δέχτηκε ένα ακόμα παράξενο χτύπημα της μοίρας. ... Διαβάστε περισσότερα!

Ένα στοιχειωμένο ξενοδοχείο ανοίγει τις πόρτες του στο The MindTrap Tsimiski!

03 Οκτωβρίου 2018

Σε λίγες μέρες το The MindTrap Tsimiski επιστρέφει για να φέρει ξανά την τρέλα της απόδρασης στη Θεσσαλονίκη! 9 νέα συναρπαστικά δωμάτια απόδρασης έρχονται να κερδίσουν τις εντυπώσεις! Μέσα σε αυτά και ένα μυστηριώδες, στοιχειωμένο ξενοδοχείο που κρύβει πολλά μυστικά. Ο λόγος για το Haunted Hotel, ένα ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα! Μπαίνον... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !