Νέα

Τα The MindTrap από την αρχή της δημιουργίας τους συμμετέχουν αλλά και διοργανώνουν διάφορες δραστηριότητες και pop up rooms, προκειμένου να ψυχαγωγήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο!

Ένας ερωτεύσιμος διαγωνισμός από το The MindTrap Cosmos!

04 Φεβρουαρίου 2019

Όλοι οι ερωτευμένοι έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια διαμονή σε ένα παραμυθένιο ξενοδοχείο, παίζοντας στα αγαπημένα τους δωμάτια απόδρασης! Το The MindTrap Mediterranean Cosmos και το ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός που στολίζει το Μέτσοβο, χαρίζουν σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι τη διαμονή του στο ξενοδοχείο για 1 μαγική διανυκτέρευση! Ο διαγωνισμός ξεκινά... Διαβάστε περισσότερα!

Τα The MindTrap αναζητούν Σκηνογράφο!

30 Ιανουαρίου 2019

  Η πιο συναρπαστική ομάδα ψάχνει νέα μέλη!  Ο λόγος για την ομάδα της Intelligent Entertainment, που έχει δημιουργήσει τα καταστήματα The MindTrap! Μια θέση στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη! Λεπτομέρειες: Σκηνογράφος (Κωδικός Θέσης: dir)  Έχει την ευθύνη για την ολοκληρωμένη εικόνα των π... Διαβάστε περισσότερα!

Τα The MindTrap αναζητούν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό!

30 Ιανουαρίου 2019

Η πιο συναρπαστική ομάδα ψάχνει νέα μέλη!  Ο λόγος για την ομάδα της Intelligent Entertainment, που έχει δημιουργήσει τα καταστήματα The MindTrap! Μια θέση στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμη και περιμένει τις αιτήσεις σας!   Ηλεκτρολόγος μηχανικός / Ηλεκτρονικός (Κωδικός Θέσης: elec)   Με γνώσεις A... Διαβάστε περισσότερα!

Κέρδισε δώρα από το The MindTrap Tsimiski και το ZOO RADIO!

23 Ιανουαρίου 2019

Τώρα μπορούν όλοι να κερδίσουν μοναδικά δώρα από το κατάστημα The MindTrap Tsimiski και τον Zoo Radio 90,8! Καθημερινά από τις 20:00 έως και τις 22:00 έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα παιχνίδι στο The MindTrap Tsimiski εντελώς δωρεάν!  Ακούστε τη ραδιοφωνική εκπομπή Your Daily Date at 8, λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς που γίνοντ... Διαβάστε περισσότερα!

Έκπτωση κάθε Τρίτη για φοιτητές και άνεργους!

21 Ιανουαρίου 2019

Φανταστικά νέα για όλους τους φοιτητές και τους κατόχους κάρτας ανεργίας! Κάθε Τρίτη, με την επίδειξη φοιτητικού πάσο ή κάρτας ανεργίας στη γραμματεία, μπορείτε να παίξετε με έκπτωση 30% σε όλα τα καταστήματα The MindTrap! Τα αγαπημένα σας δωμάτια απόδρασης σας περιμένουν στην Αττική, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, το Ηράκλειο, τη Χίο, τα Ιω... Διαβάστε περισσότερα!

Έκπτωση για φοιτητές ΙΕΚ στα δωμάτια απόδρασης!

17 Ιανουαρίου 2019

Ακόμη μια μεγάλη συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ του The MindTrap Mediterranean Cosmos και των μεγαλύτερων Εκπαιδευτικών Ινστιτούτων της Θεσσαλονίκης! Οι σπουδαστές των ιδρυμάτων ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και του Ομίλου ΠΑΣΤΕΡ, μπορούν πλέον να παίξουν στα δωμάτια απόδρασης του The MindTrap Mediterranean Cosmos σε προνομιακές τιμές. Από Δευτέρα έως Παρασκε... Διαβάστε περισσότερα!

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις
Κατάλαβα !